ABOUT


fashionjunkylogoIk ben Evelien, ik ben 23 jaar oud.

Mijn passie is mode en vooral om erover te bloggen. Het is een goede manier om mijn ideeën en inspiratie met andere modefanaten te delen. De naam Fashionjunky was iets dat ik erg pakkend vond en daarom heb ik mijn website zo genoemd. Naast mijn blog schrijf ik freelance voor verschillende media, doe freelance styling en ben ik student communicatie 4e jaar. Ik houd erg van reizen en ook al ben ik student, ik probeer toch elk jaar minimaal twee keer op vakantie te gaan.

Mijn absolute favoriete stad is Berlijn. Ik ben er nu 4 keer geweest en het fascineert me nog steeds. De stad is authentiek, jong en bruisend. Het is een van de meest inspirerende plekken die ik ken.

Ik woon niet echt centraal in Nederland maar ik zeg altijd dat het tussen Antwerpen en Amsterdam is. Antwerpen is maar een half uur rijden voor mij en dan ben je in het modemekka van België. Amsterdam is ook een stad waar ik van houd, door de kanalen, de geweldige winkels en de goede sfeer.
Komende tijd ga ik wonen in Rotterdam voor mijn afstudeerstage in Barendrecht.

Ik hoop dat je met plezier mijn blog leest,

xoxo,

Evelien

I’m Evelien, I’m 23 years old.

My passion is fashion and especially blogging about it. It’s a good way to share my ideas and inspiration with other fashionable people. The name Fashionjunky, was something I found really catchy. Beside my blog I write freelance for several media, I’m a freelance stylist and I’m a student communication. I really love to travel and although I’m a student and I don’t have very much to spend I’ll try to go at least two times a year out of the country.

My absolute favourite city is Berlin, I’ve been there for 4 times now and it still fascinates me. The city is authentic, young and vibrant. It’s one of the most inspirational places I know.

I don’t live very central in Holland but I always say it’s between Antwerp and Amsterdam. Antwerp is only half an hour driving and than you are in the fashioncapital of Belgium. Amsterdam is also a city I love, because of the canals, the great shops and the nice atmosphere.

The next few months I will live in Rotterdam and follow an internship in Barendrecht. 

I hope you will enjoy reading my blog!

5 thoughts on “ABOUT

 1. Leuke blog hoor evelien!
  Ik volg al een tijdje je nieuwe updates en kwam er dus pas achter dat je vlak bij mij in de buurt woond! (Zeeland) leuk om te zien dat ook een zeeuw uptodate is van de nieuwste mode en dit deeld met de rest van Nederland. Ga zo door!
  Groetjes, Marte

   • Ja ik kom uit Breskens, zag je foto’s van jessadellic kwam me wel bekend voor! 😉
    Ik ken zelf ook weinig of geen bloggers eigenlijk uit zeeland die hun blog zo serieus nemen.
    Dinsdag ga ik shoppen in vlissingen, heb je nog leuke tips voor me? 😉 xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s