COLUMN: HIJ ALS RENDIER, IK ALS SNEEUWPOP

Onesie, het klinkt niet echt sexy en dat is het ook zeker niet. Misschien zijn jullie er al bekend mee, maar een onesie is dus een soort huispak uit 1 deel met een rits aan de voorkant. Dat klinkt als een kledingstuk voor tokkies en dat is het stiekem ook wel een beetje. De onesie maakt je alles behalve aantrekkelijk, maar je zal het nooit meer koud hebben.

Ik had al eens zitten grappen tegen m’n vriend, joh, wij moeten ook eens onesies aanschaffen. Dat bedoelde ik totaal niet serieus en mijn vriend was ook alles behalve enthousiast over mijn plan. Maar vorige week toen ik de Primark binnenstapte en de onesies zag hangen (vanaf 14 euro!) werd mijn idiote plan opeens omgezet in een serieus plan. Want daar in de Primark hingen hele rekken vol met onesies! Of je nu als varken, koe of rendier wilde verkleden, alles was mogelijk en het was vooral heerlijk warm tijdens gure dagen als deze.

Tot mijn grote verbazing hadden ze zelfs een sneeuwpop onesie (met wortelneus en zwart hoedje) en een rendier onesie, compleet met gewei en rode neus. Ik zie het nu wel voor me, hij als rendier, ik als sneeuwpop. Ach, waarom niet, niemand die het ziet…

primarkstyleremains-470x330

bron foto: style-remains.nl

4 thoughts on “COLUMN: HIJ ALS RENDIER, IK ALS SNEEUWPOP

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s