WATER, EEN SCHIP EN MUZIEK

maesmusiccargo-yannick2 maesmusiccargo-yannick4 maesmusiccargo-yannick7 maesmusiccargo-yannick30

maesmusiccargo-yannick9 maesmusiccargo-yannick13

 

Afgelopen vrijdag was het de beurt aan Deinze om toneel te zijn van het Maes Music Cargo. Dit is een evenement waarbij een schip wordt omgetoverd tot podium en 5 weken van stad naar stad vaart. Elke week doet het Maes Music Cargo een andere stad aan met een andere band. Van te voren zijn de 5 bands die optreden bekend, maar pas op de avond zelf wordt bekend welke band er speelt. Na de band is er nog een Studio Brussel afterparty.

Schipper Reinder Visser uit Terneuzen en zijn partner Karin varen 5 weken lang van stad naar stad om toneel te worden van dit originele muziekevenement. De sfeer zat er goed in en de mensen waren enthousiast. Het was die avond de op 1 na laatste keer dat het schip aanmeerde voor dit evenement en dat betekende dat er nog 2 bands over waren: Absynthe Minded en De Jeugd Van Tegenwoordig. Om 8 uur werd onthult dat Absynthe Minded hun muziek daar ter gehore zou brengen.

Volgende week is de laatste editie van het evenement in Kortrijk, dus als je benieuwd bent, kun je daar je hart nog eens ophalen met de muziek van De Jeugd Van Tegenwoordig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s