NIEUWE ARMBAND? EEN BUDDHA NATUURLIJK!

Armbanden zijn bij vrouwen (en tegenwoordig ook bij veel mannen) een veel gezien sieraad en accessoire. Deze armbanden komen en gaan in vele gedaanten. Van aan elkaar geknoopte touwtjes tot chique schakelarmbanden van zilver, goud of rosé goud. Een van de populairste en vooral bekendste blijven toch de armbanden van Buddha to Buddha. Hoe heeft dit merk deze status verworven en hoe blijft de interesse zo constant?

Buddha armbanden vs de rest

Wat de armbanden van het fashion merk Buddha to Buddha nu echt onderscheidt zijn eigenlijk drie zaken: Het unieke en de geweldige designs, allemaal ontworpen door eigenaar en ontwerper Batul Loomans. Alle armbanden zijn handgemaakt op een eiland in Indonesië en krijgen allemaal op het moment van productie de volledige aandacht. En last but not least zijn de materialen die in de armbanden (en ook ringen) worden verwerkt. Zo worden de Buddha to Buddha armbanden, met of zonder leer van uitstekende kwaliteit altijd samengesteld met Sterling zilver. Dit is zilver dat voor 92,5% uit zilver bestaat en is versmolten met andere metalen.

Kleine prijsjes, grote prijzen

Hoe je het ook went of keert: Buddha to Buddha staat niet bekend om de zachte prijsjes. Toch kopen veel mensen de armbanden, ringen, kettingen en oorbellen van het merk alsof het niks is. Een belangrijke oorzaak hiervan is simpelweg de exclusiviteit die het merk met zich meedraagt. Niet iedereen heeft het geld (ervoor over) om een sieraad van Buddha aan te schaffen. Hierdoor loopt niet iedereen ermee. Buiten dat is het zo dat Buddha to Buddha een geweldige PR-machine achter zich heeft. Zo hebben ontelbare celebraties uit binnen- en buitenland met een of meerdere sieraden van het merk gelopen, als was dit niet per se altijd op de rode loper.

buddha

One thought on “NIEUWE ARMBAND? EEN BUDDHA NATUURLIJK!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s