3 VERRASSENDE HERFST TRENDS

Herfst fashion

Met je hoofd op het strand en je voeten in het zand, is de Nederlandse herfst waarschijnlijk het laatste waar je nu aan denkt. Toch zijn de meeste mensen in fashionland alweer helemaal in herfst sferen. Alle magazines zijn de herfst uitgaves aan het voorbreiden en in de winkels worden een aantal etalages al vervangen voor de herfst collectie. Welke fashion wordt de must have voor dit najaar? Welke schoenen van Zalando heb jij nog nodig om de trend te zetten deze herfst?

http://pinterest.com/pin/29625310022069330/

 

Army jacket
Van de boyfriends jacket naar de army jacket. Groen is de kleur van deze herfst en de stoere legerjassen passen daar helemaal bij. Je ziet ze nu al af en toe op straat en ook deze herfst blijven ze helemaal hot. Army jackets kun je trouwens goed customizen. Met een paar broshes en wat opgestreken figuren wordt het echt jouw jas.

http://pinterest.com/pin/137570963589923039/

army

Bont: do or don’t?
Na de afgelopen fashion week kwam de discussie weer op gang: is bont een do or een don’t? Op de catwalk was veel bont te zien voor dit najaar en er zullen zeker fashionista’s zijn die hier een groot fan van zijn. Gelukkig is er inmiddels ook kwalitatief goed nepbont op de markt. Als je van een lekker wollige jas houdt, kan dat dus ook van nepbont.

http://pinterest.com/pin/127015651960895918/

bont

The color is grey
Grijs is een klassieke kleur en past helemaal bij de stijlvolle fashion van deze herfst. Veel rechte lijnen en Chanel achtig mode die de trend wordt voor vrouwen. Korte getailleerde jasjes en hoge hakken om onze benen nog langer te laten lijken. Ook hoeden en mutsjes worden de trend deze herfst. Je kunt voor een lekkere wolle muts gaan of voor een stijlvolle muts van vilt. Deze staan mooi strak en hebben een beetje een jaren ’20 uitstraling. grey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s