DESPERADOS LANCEERT VIDEO A.M.

Desperados lanceert de video A.M., When the evening turns into the night, episode 1: Amsterdam.”

Desperados Tequila Flavoured Beer stort zich in het cultuur van het nachtleven in een nieuwe serie van documentaires. Deze documentaires worden geschoten in de grote steden van Nederland. De naam van de serie documentaires is: A.M. Ze gaan in op de verschillende ‘nightlife scenes’, ze bezoeken de coolste geheime partylocaties en interviewen de organisatoren, artiesten en de ‘hardcore party crowd’. Desperados Tequila Flavoured Beer begrijpt hoe belangrijk het nachtleven is voor een stad.

A.M. is een video serie over hoe mensen, hun looks, hun gedrag en creatie, het gezicht van een stad beïnvloeden. In de video’s volgt Desperados belangrijke spelers in het nachtleven om zo te ondervinden hoe de grootste Nederlandse steden veranderen wanneer de avond valt. Zij zijn de individualisten die de nacht kleur geven en de stad omtoveren van gewone avonden in onvergetelijke nachten.

Episode 1, AMSTERDAM:

In deze episode komen een aantal van Amsterdams interessantste en invloedrijke karakters naar voren. Zij ondervinden in deze episode hoe de stad van de avond in de nacht verandert en wat dit betekent voor hun stad, voor de bezoekers en voor zichzelf.  De interviews vinden plaats op verschillende locaties die symbolisch zijn voor hen en voor deze verandering. Ze worden ook gevraagd naar hun inspiratie. Wie zijn de mensen die het nachtleven kleur geven? En welke elementen voegen zij toe om het Amsterdamse nachtleven een boost te geven?

Deze inhoud wordt uitgezonden en gelanceerd op muziekplatform Noisey.com vanaf 26 juli.

Voor de lancering van elke docu zal Desperados samenwerken met muziekplatform Noisey. De eerste editie van de serie heet: “The Cities That Never Sleep”.  De eerste Desperados video werd gelanceerd voor een kleine menigte van pers, bloggers en ‘influencers’. Dit evenement heeft plaatsgevonden op 25 juli in de Chicago Social Club in Amsterdam.

desperados

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s