GASTARTIKEL: ACCESSOIRE TRENDS

Accessoires maken of breken vaak je outfit en daarom kun je er niet genoeg van hebben. Ze zijn er in zoveel verschillende kleuren, maten, prints en verschijningen, dat je soms niet meer weet wat nou hot en wat not is. Daarom heeft FASHIONJUNKY voor jullie een top 5 gemaakt van de meest populaire accessoires. 

1. SIERADEN

Zorg ervoor dat je sieraden kunt afwisselen en kunt combineren met verschillende outfits. Zo kies je bij een drukke outfit voor simpele sieraden en bij een simpele outfit juist voor een opvallend sieraad. Tegenwoordig heb je zoveel keuze in betaalbare, mooie sieraden bij ketens en kleinere boetiekjes, dat je altijd wel een passend sieraad hebt voor elke gelegenheid.

Exif_JPEG_PICTURE

2. HOOFDDEKSELS

Hoofddeksels is misschien een ouderwets woord, maar dit is algemeen genomen. Tegenwoordig kun je kiezen tussen zoveel verschillende soorten hoofdversiersels. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de populaire hoedjes (vooral gedragen op festivals en op het strand), maar tegenwoordig is het ook hip om sjaaltjes te knopen om het hoofd. Deze sjaaltjes zijn er in alle kleuren en printjes en zijn daarom ook ideaal om te matchen met je outfit.

14f271959d68fcaa88c4bde158661086

3. SMARTPHONE HOESJES

Tegenwoordig is je smartphone niet alleen meer een praktische gadget waarmee je kunt internetten en bellen, maar het is ook een echt fashion accessoire geworden. Daarom is het leuk om je smartphone ook te matchen met je outfit. Zo heb je bijvoorbeeld leuke Samsung Galaxy Express hoesjes of Samsung Galaxy Young hoesjes met luipaarden print. Een leuke match bij een trendy outfit! Zo’n beschermhoes is zowel praktisch tegen vuil en barsten en daarnaast ziet het er ook nog eens heel leuk uit!

9dffbef6ac0f62f5b9cdebec1a53bd19

4. TAS

Een tas maakt of breekt je outfit. Dat klinkt misschien wat drastisch, maar een neon-look met een bruine tas is geen combinatie en dus ziet het er al meteen raar uit. Kies voor een gemakkelijke tas die je met meerdere outfits kunt combineren. Op het moment zijn de Ibiza-look tasjes met de vrolijk gekleurde printjes heel erg hot. Dit is erg leuk, maar soms wel moeilijker te combineren. Met een zwarte of witte tas ben je al gauw safe, omdat deze met bijna iedere outfit is te combineren.

5ebe641e1b1611903655dddb5e00948b

5. ZONNEBRIL

De zonnebril is onmisbaar met deze enorm zonnige dagen, maar ook op mindere dagen is het een eye-catching mode accessoire. Zonnebrillen zijn er in alle soorten en maten en ieder jaar zijn er weer andere modellen die eruit springen. Dit jaar zijn de reflecterende zonnebrillen erg populair. Kies voor spiegelende glazen en een matchende outfit.

ffade3fb3d8099f3aad7b8c0478a7887

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s