GET UR BODY FIT AND HEALTHY!

Vorige week ben ik begonnen met Insanity, ik weet niet of jullie er bekend mee zijn maar de naam zegt eigenlijk al alles. Shaun T, een personal trainer, heeft een dvd reeks opgenomen waarin hij je letterlijk afbeult. Gek genoeg is het nog lekker ook. Je hebt zoveel spierpijn dat je amper meer kan staan of lopen, maar je hebt in ieder geval wel het idee dat je wat gedaan hebt plus dat je super snel resultaat ziet!

Als je zo’n programma begint is het niet alleen belangrijk om dit schema goed te volgen, maar je hebt natuurlijk ook gepaste kleding nodig. Een leuke en vooral comfortabele en ondersteunende top, een mooie sportbroek en deze outfit maak je af met de Nike Free Run 3.0 sneakers. Deze sneakers zijn erop gemaakt om je optimaal te ondersteunen tijdens het sporten en ze zitten dan ook heerlijk. Tegenwoordig zijn de running shoes zo populair dat je ze ook gewoon overdag kunt dragen onder je casual outfit, dus nog een extra reden om een paar aan te schaffen.

Op Spartoo.nl vind je de hele collectie van Nike, waaronder ook deze leuke varianten van Nike Free Run. Daarnaast heeft Spartoo nog 690 andere schoenen– en kledingmerken!

fithealthy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s