BLOGGER VERPEST MODE EVENT?!

Deze korte documentaire Take My Picture laat goed zien hoe mode-evenementen gedomineerd worden door bloggers en streetstylefotografen met de bijbehorende streetstyle-sterren. De laatste tijd komt er steeds meer commentaar op bloggers en ik moet zeggen dat als je deze docu kijkt, dat je je dan ook wel even achter je oren krabt.

De celeb wordt minder interessant, want daar kun je je toch niet mee meten of identificeren, daarom zijn steeds meer fashionlovers geïnteresseerd in blogs en de streetstylefoto’s die voorbij komen. Hier kunnen ‘normale mensen’ zich wel mee identificeren.
De professionele fotograaf is niet meer, want tegenwoordig heeft iedereen die een beetje blog heeft een Nikon of Canon spiegelreflexcamera om zijn of haar nek hangen. Dit maakt dat de grens tussen hoogstaande magazines, streetstyle-blogs en personal-style-blogs steeds kleiner wordt.

De docu laat je goed zien wat voor ‘madness’ er gecreëerd wordt en stelt de vraag of dit wel de kant is die we met z’n allen op willen gaan.

Bron: NRC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s