DIY: I WANT THAT CAKE, CAKE, CAKE

20130407-154352.jpg

20130407-154359.jpg

20130407-154416.jpg

20130407-154433.jpg

20130407-154451.jpg

20130407-154611.jpg

20130407-154633.jpg
Het is zondag en wat doe je dan? Cake bakken! Ik zag deze cake-mix liggen bij de Turkse supermarkt in Rotterdam en besloot om deze dit weekend te gaan maken. Ik had de pandan cake al eens eerder gegeten en vond hem toen heerlijk (Indonesische cake, krijgt de groene kleur door de sap afkomstig iit Pandanbladeren).

Benodigheden: 7 eieren, de mix, 3 eetlepels water en 125-150 ml cocosmelk. Eerst mix je 7 eieren 3 minuten tot het een romig mengsel wordt, daarna voeg je de mix toe met 3 eetlepels water, nogmaals mixen totdat het een egaal en dik mengsel is en darna voeg je de cocosmelk toe en mix je het geheel nog een keer.
Je verwarmt de oven voor op 170 graden en vet de cake vorm in met boter. Daarna giet je het mengsel in de bakvorm en doet het geheel 1 uur in de oven. Et voilà, klaar is cake!
Ik ga er nu even van genieten😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s