SPICE UP YOUR SHOES

Buffalo-X-Solestruck-shoes-1339-E10-(Napa-Blanco-USA)-010604 Buffalo-X-Solestruck-shoes-1345-10-(Napa-Blanco-Lousiana-Fuxia)-010604 Buffalo-X-Solestruck-shoes-1345-10-(Napa-Blanco-Napa-Negro-Dots)-010604 Buffalo-X-Solestruck-shoes-1345-10-(Texas-Oil-Negro-Napa-Blanco-Silver-Fluor)-010604 Buffalo-X-Solestruck-shoes-1345-10-(Vaca-Pantera-Napa-Gold-Blue-Green)-010604

 

De nachtmerrie van menig man (en vrouw), maar ze komen toch langzaam weer terug in het straatbeeld; de Buffalo’s met enorme plateauzool! Ik weet nog toen ik jong was en alle meisjes een Spice Girl wilden zijn en daarom ook iedereen met deze schoenen gespot werd. Maar toch vraag ik me af of het lukt om deze trend weer terug leven in te blazen.

Als je zelf niet zo lang bent, is het natuurlijk ideaal, maar of je er daadwerkelijk voor de lol mee wilt lopen..

Deze Buffalo’s zijn een speciale samenwerking met de webshop Solestruck, die wel bekend staan om hun eigenzinnige verkoop van schoenen. Op shops als Nelly.com zijn ook al Buffalo look-a-likes gespot in het wit en zwart, iets neutraler, maar nog steeds extreem. Gaan jullie hiermee lopen? Of is deze trend gedoemd om te mislukken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s