WEBSHOP: BLACK BANANAS

Once you read this you will get bananas😉

Black Bananas is een Nederlands merk wat nu 2 jaar actief is. Ze verkopen streetwear en accessoires zoals beanies, smartphone hoesjes en andere leuke must-haves.
Ondertussen zijn al veel bekende Nederlanders en bn’ers gespot met dit gave merk, zoals Jorgen Rayman, Kleine Viezerik en Kim Feenstra. De nieuwste collectie stroomt op dit moment de webshop binnen en het welbekende aapje komt weer in allerlei printjes en kleuren voorbij.

Wat opvalt, in het algemeen, maar ook zeker bij Black Bananas, is dat de camo-print komend seizoen hot and happening is. Je ziet deze print terugkomen in caps en beanies.  De bandana-print is ook opvallend in de collectie. We zien de bandana-print terug komen op caps, t-shirts en sjaals.

70410_5panel camo

Ik ben zelf echt fan van de beanies. De perfecte beanie is naar mijn mening lekker groot en warm en het aapje (hier in luipaardprint <3) maakt de beanie helemaal af!

70365_luipaardmuts1

Vind jij de kleding van Black Bananas ook helemaal te gek? Houdt dan de website in de gaten, want we organiseren binnenkort een win-actie in samenwerking met het merk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s