WEEKLY INSTAGRAM DIARY

20130306-103833.jpg 20130306-103842.jpg 20130306-103852.jpg 20130306-103923.jpg20130306-103900.jpg 20130306-103908.jpg   20130306-103935.jpg 20130306-103946.jpg

Deze week was mijn tweede week op mijn stage in Barendrecht. En zoals je kunt zien aan het shotje Trojka (overigens in de vroege ochtend) gaat het daar prima. Nee even serieus, ik ben druk bezig aan mijn scriptie en nu bezig met mijn theoretisch kader, het saaiste deel van je onderzoek, maar het hoort er natuurlijk ook bij. Ik vond op instagram een foto van mijn absolut dreambag! De witte variant van de Givenchy Antigona, echt een prachtige tas, maar ja het prijskaartje past niet helemaal binnen m’n budget helaas. Afgelopen weekend vond ik het tijd voor een cocktailtje en heb ik zelf Scroppino’s gemaakt. Ze waren echt overheerlijk, dus ik wil het recept even met jullie delen.

Wat heb je nodig?

– vanille ijs

– citroen sorbet ijs

– prosecco

– vodka

Pak 3/4 deel citroen sorbet ijs en 1/2 deel vanille ijs en meng dit met een halve liter prosecco tot het een soort milkshake achtige emulsie is. Schenk er daarna een scheut vodka bij en voila! Je scroppino is klaar en ready to serve.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s