REVOLUTIONAIRE ZONNEBRIL MET VERWISSELBARE GLAZEN!

Deze zomer kan een zonnebril met weerspiegelende glazen niet missen in je garderobe. Zonnebrillen.com introduceert een nieuw Nederlands merk, wat het wel heel makkelijk maakt om af en toe van zonnebril te wisselen.

Het merk BiDutchy heeft een collectie zonnebrillen waarvan je de glazen kunt wisselen en passend kunt maken bij je outfit of stijl. BiDutchy heeft ook weerspiegelende glazen in de collectie. Ik heb er zelf een zwart exemplaar met zwarte lenzen en de losse lenzen heb ik in het wit gekozen met reflecterende glazen.

Het Montana model doet heel erg denken aan de Ray Ban Zonnebril, het wayfarer-model, alleen betaal je voor deze bidutchy geen Ray Ban prijzen😉. Naast de Montana hebben ze ook het Panama-model, deze is iets groter.

De prijs voor een bril inclusief lenzen is 34,- en wil je extra lenzen bijbestellen? Er zijn 10 verschillende kleuren lenzen en voor een setje betaal je 9,-.

Bidutchy is een merk van Nederlandse bodem bedacht door twee inventieve strandvrienden die hun idee wilden realiseren tot een product met behulp van professionals uit de designwereld.

bidutchy

Mijn Bidutchy met reflecterende glazen

bidutchybox

Je krijgt de bril in dit ubercoole doosje!

uitleg-bidutchy-glazen-wissel

Het werkt zo simpel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s