GEEF EENS EEN BEETJE MEER AANDACHT AAN JE SLAAPKAMER

Zeker in deze koude maanden zou je je moeten beseffen dat je in de deze tijd meer uren slapend doorbrengt dan dan in de zomer. En veel mensen kruipen alvast in bed om voor het slapen gaan een laatste televisieprogramma te kijken. Waarom is de slaapkamer dan de sluitpost als het gaat om uitgaven voor je huis?  Huh, vertel eens? Met een paar kleine aanpassingen kan de je slaapkamer meer geborgenheid laten uitstralen.

Kil = wegwezen

In de eerste plaats zou je alles wat koud en kil aandoet uit je slaapkamer kunnen verbannen. Leg een vloerkleed over keramische tegels of een houten vloer. Hetzelfde geldt voor bedden: hout voelt gewoon veel en veel beter aan dan roestvrij staal en kunststof. Voorts moet je goed nadenken over de standaard regel die voor iedere slaapkamer geldt: een slaapkamer is geen bergruimte. Veel mensen gooien de spullen, waar ze even geen raad mee weten en waar ze nog niet over kunnen beslissen of ze die weg moeten gooien, gemakshalve in de slaapkamer neer. Stop daarmee, daar wordt je op den duur doodongelukkig van.Voor die spullen moet je een goede kast kopen of de ballen hebben om het gewoon bij de vuilnis te zetten.

walk-in-closet

Wat wel sfeerverhogend is zijn goede kledingkasten. Die kan je laten inbouwen, maar dat kost natuurlijk handenvol geld. Ha, dat hoeft niet per sé, want het combineren met vintage spullen is supertrendy. Ga eens een keer de rommelmarkten in de omgeving af voor bijvoorbeeld een paar oude prenten of zo’n leuk oud kledingrek. Als je een paar vintage kledingrekken parallel naast elkaar zet creëer je de illusie van een echte walk-in-closet. Heel erg Sex and the City, maar dan beter! En dat voor een prijs waarvoor Mr Big zich zou schamen om die als fooi achter te laten.

4b334fecb5e567804fc7481c00e7da34 4226ce7eeffe19f0135ea00889ffdeb3 d17d9cf78509418f9da59d3109d28866

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s