NEDERLANDSE VROUWEN MODIEUZER ALS FRANSE DAMES?

swyf

Shop With Your Friends is een online fashion portal waar fashionliefhebbers inspiratie op kunnen doen en lookboosk kunnen maken. Daarnaast verzamelt SWYF ook de laatste mode items van de bekende merken, zodat je alles van accessoires tot pumps en jurkjes op één plek kan vinden en vergelijken.
SWYF deed een onderzoek onder 50.000 Nederlandse vrouwen, omdat zij wel eens benieuwd waren hoe de Nederlandse vrouw haar eigen stijl omschrijft. De Franse dames liepen altijd voorop als het ging om een feminine stijl, maar de Nederlandse vrouw heeft haar van de troon gestoten. Maar liefst 19% van de Nederlandse vrouwen omschrijft haar stijl als feminine, tegen 12,7 % van de Franse dames.
Chic en casual zijn de meest populaire stijlen in zowel Nederland als Frankrijk. 20% van de Nederlandse vrouwen vind haar eigen stijl chic, tegen 30% van de Franse vrouwen. En (jammergenoeg) is casual nog steeds de meest gedragen stijl in Nederland, want Nederlandse vrouwen blijven toch nuchter zullen we maar zeggen. 24,4% van de vrouwen noemt haar eigen stijl casual.
Gelukkig geeft SWYF aan dat de Nederlandse vrouw deze nuchterheid inmiddels perfect weet te combineren met een femininetouch. Vrouwelijke vormen en mooie materialen, gecombineerd met een ketting of een opvallend paar oorbellen. Kleding die prachtig staat zonder dat het belemmer
t in het dagelijks leven, dat is wat naadloos aansluit bij de nieuwe Nederlandse vrouw.
Schermafbeelding 2013-01-30 om 13.28.37

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s