FERRY DOEDENS OPENT SPECTACULAIR MUCHACHOMALO SHOW

Muchachomalo showde gisteren tijdens de Amsterdam Fashion week hun ART autumn/winter 2013 collectie. De show werd spectaculair geopend door GTST acteur Ferry Doedens. Zijn atletische lichaam leende zich perfect voor de boxershorts van Muchachomalo.

De prints op de Muchachomalo boxershorts vonden hun oorsprong in meerdere verschillende kunststromingen (grafitti, comic, post modernisme, tattoo, jugendstil etc.) en zo weten ze kunst min of meer draagbaar te maken.

De show draaide om kunst en werd daarom ook op een artistieke en excentrieke manier neergezet door het gebruik van special effects, innovatieve kunststukken en opvallende kunstwerken van kunstenaars als Stefanie Nieuwenhuyse.

Schermafbeelding 2013-01-26 om 18.15.11

Schermafbeelding 2013-01-26 om 18.15.21

Zeker niet onbelangrijk was het haar en de kunstige make-up/artwork die gedaan is bij deze show. De van Zeeuwse bodem afkomstige Berni Ottjes was als Chef de Cabine van Amsterdam Fashion Week 2013 en Creative Hair Director van L’oreal Professionel samen met zijn team verantwoordelijk voor de creaties van niet alleen de Muchachomalo show, maar van alle shows op de Amsterdam Fashion Week.

62906_10200539379270794_1030364680_n

GTST-acteur Ferry Doedens & Berni Ottjes

foto’s: premium PR & Berni Ottjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s