NIVEA – BODY IN-SHOWER

NIVEA introduceert de eerste bodylotion voor onder de douche! 70% van de Nederlandse vrouwen heeft geen tijd om zich dagelijks in te smeren met bodylotion. NIVEA heeft hier een oplossing voor gevonden: Onder de Douche Body Lotion.

De lotion is als een conditioner voor de huid en wordt tijdens het douchen aangebracht, na het reinigen van de huid. De huid voelt na het afspoelen net zo zacht en verzorgd aan als wanneer je een klassieke bodylotion gebruikt. Aankleden kan meteen, want de lotion trekt direct in. Met deze tijdbesparende innovatie hoeft goede verzorging niet meer te ontbreken in het ochtendritueel.

De NIVEA Onder de Douche producten zijn er in twee varianten. De Onder de Douche Body Lotion voor de normale huid biedt een langdurige verzorging, is verrijkt met zeemineralen, trekt snel in en maakt de huid onmiddellijk zacht en soepel. De NIVEA onder de douche bodymilk voor de droge huid is verrijkt met amandelolie en zorgt voor een langdurige en intensieve verzorging van de droge huid.

Ook leuk om te vermelden is dat jullie op de actiewebsite GRATIS samples kunnen bestellen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s