ADVERTORIAL: DR OETKER CUPCAKES VERSIEREN

Dr Oetker, je weet wel, van die heerlijk zelfmaakpakketten voor cupcakes, cakes, brownies enz, die hebben een eigen Youtube kanaal gelanceerd, waar ze meer informatie geven over het maken/versieren van cupcakes. Ik heb ook een tijdje cupcakes gemaakt en het is toch wel een leuke en creatieve bezigheid. Maar soms is het moeilijk om inspiratie te vinden van watvoor cupcakes je nu wilt maken en hoe je ze wilt versieren. Daar helpt Dr Oetker je nu dus een handje bij, ze hebben allerlei how-to video’s online gezet zodat je nog meer inspiratie kan opdoen.

Het is niet zo dat de video’s alleen maar gemaakt zijn door Dr. Oetker zelf, nee het is een kanaal voor en door cupcakefans. Je vindt hier video’s van Nederlandse cupcakesterren tot aan bloggers. Je kan er technieken leren, inspiratie opdoen en er zijn video’s te vinden in verschillende moeilijkheidsgraden. Het kanaal wordt elke maand aangevuld met leuke nieuwe content. Reden genoeg om voor inspiratie eens naar dit nieuwe Youtube kanaal te surfen.

De Nieuwe CupCakeSterren komen voort uit de CupCakeSter actie van Dr. Oetker, hierbij zijn ze op zoek gegaan naar CupCakeSterren voor op hun nieuwe kanaal. Deze filmpjes worden geplaatst op het youtube kanaal ‘Cupcakes Versieren’.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s