SAMSUNG – BACK TO SCHOOL (ADVERTORIAL)

Je wil er misschien nog niet aan denken, maar het nieuwe schooljaar gaat al bijna weer van start en dat betekend weer in de boeken, maar ook in de laptop. Samsung komt voor het nieuwe schooljaar met een mooie promotie actie. Bij aankoop van een notebook 5 krijg je een gratis zwart/wit laserprinter en een persoonlijke badjas cadeau! Niks is zo lekker als hangen op de bank(met je laptop), nog mooier is het als je eigen naam op die badjas staat.

Aangezien studenten over het algemeen best lui zijn, gaat het als volgt; je koopt een notebook, gaat naar de website van Samsung, registreert je daar en je krijgt de printer en badjas toegestuurd. Het gezicht voor deze promotieactie is TIm Murck, bekend van o.a. Spangas en Feuten. Hij trekt met het promoteam langs studentensteden waar studenten met hem het bed kunnen delen, dit moment wordt vereeuwigd en je foto vind je terug op: http://bit.ly/SamsungBackToSchool.

Hier kun je door de galerij met bedfoto’s van Tim scrollen en je eigen foto delen via de bekende social kanalen. Dit is tevens de plek waar je als student alle acties terugvindt:• Bij aankoop van een Samsung Notebook Series 5, NP-535U3C, een zwart/wit laserprinter en unieke badjas cadeau. • 10% korting op een Samsung monitor. (Geldt voor S23B550V en S24B150BL) • 10% korting op de Samsung kleuren laserprinter CLX-3300. • Toner cadeau bij een Samsung zwart/wit printer. (Geldt voor ML-2165) … en het nieuwe schooljaar heel voordelig kunt beginnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s