READY FOR THE SUN?

Ik hoop dat het nou toch snel eens een beetje echt zomer gaat worden, dat het zonnetje doorbreekt en we heerlijk aan het strand kunnen liggen of een terrasje kunnen pakken. Einde van deze week gaat het een beetje de goede kant op zag ik aan de weersverwachting. En dat betekent dat je op zoek moet naar een mooie, comfortabele of trendy zonnebril. Ik heb zelf een behoorlijke zonnebrillencollectie, maar mijn voorkeur gaat toch meestal wel naar eentje van goede kwaliteit.

Op www.zonnebrillen.com vind je veel verschillende modellen zonnebrillen van merken als Emporio Armani en Ray ban. Modellen die altijd populair blijven en ook eigenlijk nooit uit de mode gaat zijn de Rayban wayfarer en de Rayban Aviator.

Ga je liever voor een iets gewaagder model? Ga dan voor een zonnebril van Carrera, sportieve brillen met een karakteristiek model.

Wil je een trendy zonnebril van goede kwaliteit, maar is je budget niet erg hoog? Ga dan voor een mooie bril van Polar, dit merk heeft veel verschillende modellen en de prijzen liggen niet hoger dan 49,00.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s