JE EIGEN KLEDINGKAST IN EEN APP!

Vorige week kreeg ik een persbericht binnen over de nieuwe app: 123dressme. Deze app zou je moeten helpen bij het maken van een outfit-keuze in de ochtend als je weer eens niet weet wat je aan moet. De app visualiseert de inhoud van je hele kledingkast(deze moet je er dan wel persoonlijk in zetten via foto’s van alle kledingstukken).

Bovendien kan je naast deze items uit je eigen kledingkast, ook items toevoegen van merken, die je eventueel wilt aanschaffen. Zo kun je zien of deze spullen te combineren zijn met de rest wat er in je kast hangt.

Het werkt heel eenvouding, je download de app, maakt een account aan, maakt foto’s van je kledingkast en tagt deze kledingstukken op basis van stijl, kleur en zelf bij welk weer het kledingstuk geschikt is. De gemaakte outfits met de app kun je delen via e-mail en social media.

hoofdmenu van de 123dressme app

eigen samengestelde outfits

je kunt ook nog items van webshops combineren met je eigen kleding

5 thoughts on “JE EIGEN KLEDINGKAST IN EEN APP!

  1. Is het niet ontzettend veel werk?😮 Op zich is het wel een leuk idee, net als in Clueless.. Always wanted that.. maar om nu al mijn kleren te gaan fotograferen en taggen.. Werkt het, en is het de moeite waard?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s