ADVERTORIAL – Bloemenbureau Holland – Tuinbloeiers 2012

Ook jouw balkon of terras is zo zomerklaar! Zin om lekker buiten te zitten, maar is het in je tuin of op je balkon nog een kale boel? Geen probleem. Voor je het weet is het er hartstikke gezellig.

In drie stappen regel je het: 1. Koop leuke tuinbloeiers. Lobelia’s bijvoorbeeld, margrieten, begonia’s of primula’s. Er zijn ontzettend veel vrolijke, weelderige, subtiele, kleurrijke of juist maagdelijk witte tuinbloeiers. Bekijk hier de populairsten. Ook jouw balkon of terras is zo zomerklaar! 

2. Zet ze in een pot. En dat is echt zo eenvoudig als het klinkt. Er zijn mogelijkheden te over: kies voor een heleboel kleine potjes of juist een paar grote bakken, maak het romantisch, strak, kleurrijk of juist stoer. Laat je inspireren.

3. En dan… lekker zitten. Klaar! Dan is het nu tijd voor het belangrijkste onderdeel: heerlijk zitten in je eigen paradijsje. Neem een drankje erbij, leg je voeten op tafel, kijk om je heen en geniet. Alleen, met z’n tweetjes, met de kinderen of misschien met al je vrienden. Hoe dan ook: op een mooi buitenzitseizoen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s