55DSL SPRING/SUMMER 2012 ADVERTISING CAMPAIGN

Voor de lancering van de SS’12 collectie van 55DSL heeft het merk voor een nieuwe communicatie strategie gekozen. Ze gaan samenwerken met werelds meest vooruitstrevende en creatieve talenten. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat de talenten waar 55DSL mee samenwerkt de visie van het merk kan laten zien: jeugd, vrijheid, plezier en Italië.

De eerste samenwerking gaan 55DSL aan met de jonge regisseur David Altobelli. Hij gaat voor het merk een korte film produceren die geheel opgenomen is in Rome. “ROMA” wordt gelanceerd op 8 maart 2012.

David Altobelli

De jonge regisseur is afkomstig uit Los Angeles. Hij werkte in het verleden al samen met Philip Selway, Cults, Sia and kortgeleden met Karen O van The Yeah Yeah Yeahs. I-D Magazine roemde hem om zijn kunnen.

De naam van de film is ROMA en de film is gemaakt onder unieke omstandigheden, aldus de regisseur. Het feit dat 55DSL heeft gekozen voor een korte film zegt veel over de nieuwe communicatiestrategie die het merk inslaat en de weg die het merk wil opgaan in de toekomst.

“We zijn erg blij met het resultaat van ROMA. We gaven David complete creatieve vrijheid en het resultaat is een perfecte representatie van waar 55DSL voor staat: jeugd, vrijheid en plezier.”

Dit najaar zal 55DSL weer met een nieuwe samenwerking komen.
Er zijn vele wegen naar Rome, volg deze zomer 55DSL’s weg😉

DIRECTOR: David Altobelli

D.O.P: Larkin Seiple

Original Soundtrack: Keith Kenniff

Models: James Cox for “M and P Models” and Sidney Geubelle for Fashion Model

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s