LET THE SUN SHINE!

Het zonnetje is weer gaan schijnen en dat betekent dat het tijd is om je zonnebril weer vanonder het stof vandaan te halen. Maar wat zijn nou de laatste zonnebrillen trends en wat kan er echt niet meer?

Sowieso een must-have is natuurlijk de Rayban Wayfarer, oftewel ‘de pilotenbril’. Dit model zal waarschijnlijk nooit uit de mode gaan en past bij elke outfit. De pilotenbril is casual, chique, maar ook praktisch en zullen we dit seizoen dan ook weer veel voorbij zien komen.

Redelijk nieuw dit seizoen is de ronde bril, oftewel de lady-gaga-linda farrow bril. De ronde bril is niet geschikt voor iedereen omdat hij een rond gezicht nog wat ronder maakt. Toch is het een erg leuke afwisseling op je ‘normale’ zonnebril en het geeft je een trendy hedendaagse look.

Wat dit seizoen een van de grootste trends is op het gebied van zonnebrillen, is de transparante bril. Deze heb je in verschillende soorten, maten en modellen, maar hij wordt het meest gezien in het ‘nerd-brillen model’. Wil je dus helemaal volgens de laatste trends gaan, kies dan voor een transparant model.

One thought on “LET THE SUN SHINE!

  1. Ik ben het er met je eens dat de Ray Ban Wayfarer een must have is. Het is een echte klassieker geworden. Gewoon zo’n modeitem dat iedereen wel in zijn of haar bezit zou moeten hebben. Deze bril past (bijna) iedereen en het is ook een goede match met bijna alle kleding die je kan dragen. Dat jij weet waarover je praat, moet nu wel duidelijk zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s