NIEUWE SPRING COLLECTIE LEVI’S CURVE ID

Dit voorjaar, komt Levi’s met een nieuwe Levi’s Curve ID collectie. Levi’s Curve ID is een vrouwen denim lijn met fitting jeans, die gebaseerd is op vorm, niet op maat. De lijn wordt dit voorjaar uitgebreid met nieuwe pasvormen, producties en afwerkingen. De collectie bestaat onder andere uit het nieuwe model, the chic, een skinny jeans die verkrijgbaar is in verschillende felle kleuren. Het Classic en Modern-model zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, waarvan een de must-have look is van dit seizoen: de nieuwe skinny tot aan de enkels. 

Levi’s Curve ID werkt anders dan andere merken met een ander fitting-systeem. Dit fitting-systeem focust zich op de vormen van een vrouw en de proporties, niet haar maat. Veel fashionbloggers zijn al gevallen voor de Levi’s Curve ID. Voor veel vrouwen is het moeilijk om de juiste jeans te vinden en vaak weten ze niet welke maat ze hebben of verschilt dit heel erg per winkel, daarom is de Levi’s Curve ID lijn zo fijn; er wordt gefocust op de proporties en de vorm van de vrouw. Designers van Levi’s hebben body scans van meer dan 60000 vrouwen bestudeerd om de custom fits van de Curve ID lijn te ontwikkelen.

De Levi’s Curve ID jeans zijn verkrijgbaar nu verkrijgbaar in de winkels, elke winkel van Levi’s heeft getrainde fit experts die vrouwen opmeten en hun zo helpen met het vinden van de juiste jeans voor hun lichaam en stijl. Wij vrouwen kunnen ook zelf onze ‘perfect fit’ vinden, een fotogalerij bekijken van ‘echte’ vrouwen die model staan voor de lijn en meer leren over het systeem van ‘fitting’ op de interactieve digitale paskamer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s