FASHION TALENT BIJ DE KUNSTBENDE

Gisteren waren de voorrondes van de Kunstbende in Zeeland. Deze werden gehouden in het Scheldetheater en er waren veel verschillende categorieën vertegenwoordigd, o.a. dans, dj, muziek, taal, theater, expo en ook fashion.
De winnaar van de categorie fashion wint onder andere een interview en fotoreportage op mijn website dus ik was erg benieuwd wat er allemaal tussen zat aan talent. De hoogtepunten kun je hieronder zien.

Uiteindelijke winnaar was Merel Beemster, zij had een hele mooie collectie die technisch erg goed in elkaar zat en was afgewerkt. Sprookjesachtige jurkjes in felle kleuren, met als contrast ook een aantal zwarte jurkjes. Het verhaal erachter was erg leuk. Merel had de musical Wicked gezien en de kleurige jurkjes stonden voor een karakter uit de musical en de zwarte jurkjes voor het duistere, de heks.

De jury bestond uit Sebastian den Herder van Meer mode in Middelburg, hij heeft een aantal jaar terug ook meegedaan aan project catwalk, daarnaast zat in de jury ook Ellen van Esbroeck, zij woont in Utrecht en heeft ook meegedaan aan project catwalk. Nu is zij bezig met het opzetten van een eigen lijn waarin ze een podium biedt aan jong talent. Het derde jurylid was Aglaya Anita Ganjoe, een model, ontwerpster en entrepreneur uit Goes die haar eigen project in New York aan het opzetten is.

collectie van winnares Merel Beemster

collectie van de nummer 3 Willemijn Louws

collectie van de nummer 2: Robin & Amanda

hele aparte collectie van gerecycled materiaal

One thought on “FASHION TALENT BIJ DE KUNSTBENDE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s