IKEA LANCEERT GROOTSTE OUTDOOR COLLECTIE TOT NU TOE

Interieur heb ik nog niet veel over geschreven.Veel modebloggers komen ook met interieur inspiratie, wat ik altijd wel leuk vind om te zien maar zelf heb ik er nog niet over geschreven. Toch vind ik het altijd inspirerend om de kantoren van bekende bloggers/stylisten/celebs voorbij te zien komen. Nu wordt het steeds beter weer en dan wordt het ook tijd om weer buiten te werken. Zodra ik de eerste zonnestralen zie ga ik met m’n laptop in de tuin zitten en tegenwoordig heb je dan ook steeds meer outdoorcollecties. Een nieuwe outdoorcollectie is die van IKEA. Ze komen met een geheel duurzame outdoorcollectie die aansluit op het Nederlands buitenleven.

Ondanks het onvoorspelbare weer, zijn Nederlanders echte buitenmensen. Bij de eerste zonnestralen gaan we massaal de deur uit. Bestand tegen regen, wind en zon zodat je het hele jaar door van je balkon of tuin kunt genieten. Met de grootste outdoor collectie tot nu toe biedt IKEA een uitgebreide keuze aan betaalbare oplossingen om van iedere tuin of balkon een verlengstuk te maken van de woonomgeving.

De nieuwe outdoor collectie van IKEA is verbreed met nieuwe stijlen, materialen, verbeterde klassiekers en compleet nieuwe productfamilies. De producten zijn duurzaam, en geschikt voor zowel binnen als buiten. Ook biedt de nieuwe collectie slimme oplossingen om kleine ruimtes optimaal te benutten. Alle seizoenen Vrieskou, wind of regen, producten uit onder andere de FALSTER en ENHOLMEN serie zijn bestand tegen alle weertypes, onderhoudsvrij en makkelijk schoon te maken. Zo is de FALSTER serie gemaakt van polystyreen. Dit lichtgewichte kunsthout heeft het natuurlijke gevoel en uiterlijk van massief hout, maar vergt geen onderhoud en is bestand tegen regen, sneeuw, warmte en koude. De compleet nieuwe ENHOLMEN serie is gemaakt van duurzaam handgevlochten kunststof rotan. Dit heeft dezelfde uitstraling als natuurlijk rotan, maar heeft geen onderhoud nodig en is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek en zeep. De luchtige en moderne serie bestaat uit afzonderlijke meubels als een 1-zitselement, een hoekelement, een tafel en een verstelbaar zonnebed om een combinatie op maat te creëren. Al deze meubels hebben bovendien roestbestendige aluminium frames. De volledige collectie kan je bekijken in de collectie brochure of je kan een kijkje nemen op de website van IKEA.

Dit bericht is een advertorial

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s