BENIEUWD HOE CELEBS VALENTIJN VIEREN?

Hoe vieren Celebrities Valentijnsdag?

Over een paar weken is het alweer valentijnsdag: Er zijn de laatste jaren veel stemmen die roepen dat het een commercieel festijn is, maar volgens mij is de achterliggende gedachte een goede. Let love rule!

 Ik kan me voorstellen dat jullie zelf al druk bezig zijn met valentijnsdag, stel je eens voor hoe het zou zijn als je geld genoeg zou hebben om er iets extravagants van te maken. Wat zou jij dan doen? Deze drie celebrity-koppels doe het als volgt:

 

David en Victoria Beckham 

Al jaren is dit het celebrity-koppel bij uitstek. David is altijd stijlvol gekleed en matcht wat dat betreft geweldig bij Victoria. Ze zijn ondertussen 8 jaar bij elkaar en vorig jaar was de eerste keer dat ze samen valentijnsdag konden vieren. De jaren daarvoor hadden beiden het te druk met hun werk. Dat het wat onwennig was bleek uit de ‘extravagante’ viering. Ze gingen gezellig samen uit eten.

 

Dit jaar is David van plan om het grootser aan te pakken. David heeft een hele nachtclub in Los Angeles afgehuurd en zal er een groot feest geven voor vrienden en natuurlijk voor Posh Spice.

 

 

 

Jay-Z en Beyonce

Vorig jaar bleek dat dit koppel niet veel geeft om valentijnsdag. Beyonce vierde noodgedwongen valentijnsdag in haar eentje, omdat Jaz-Z moest optreden. Hij had wel een mooi sieraad voor haar gekocht.

 

Nu dit paar de kersverse ouders zijn van hun kleine baby Blue zou het wel een heel anders kunnen lopen! Jaz-Z gaf onlangs in een interview aan dat hij enorm romantisch is geworden sinds de geboorte van zijn dochter. Wie weet heeft hij een romantisch liedje geschreven voor Beyonce?!

 

 

 

Brad Pitt en Angelina Jolie

 Je kan je klok er op gelijkstellen. Zodra valentijnsdag in zicht komt dan komen er geruchten dat Brad zijn Angelina eindelijk ten huwelijk gaat vragen. Afgelopen week is bekend geworden dat dit stel in verwachting is van hun zevende kind. Het lijkt dus hoog tijd te worden voor dit stel om in het huwelijksbootje te stappen, al is de kans klein dat dit stel ooit nog gaat trouwen.

 

Vorig jaar gaf Brad een 200 jaar oude olijfboom aan Angelina als symbool van hun liefde als valentijnskado. Deze valentijnsdag geeft hij een minder tastbaar cadeau. Brad Pitt maakte bekend dat hij vanaf aanstaande valentijnsdag meer tijd gaat stoppen in de familie en minder gaat werken. Ook zal de familie het drukke Los Angeles verlaten om te gaan wonen in hun rustigere landhuis in Frankrijk (ter waarde van €60.000.000). Wie weet koopt Anglina dit jaar wel een extravagant kado voor hem. Zij heeft namelijk zelf ook meer dan genoeg geld verdient!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s