KLEDING, HAAR EN MAKE-UP ADVIES VOOR DE FEESTDAGEN?

Ik heb een tijd terug al een stukje geschreven op de ‘Hotspots’ pagina over de winkel van Sebastian Den Herder: MEER MODE in Middelburg. Hij is al een tijdje bezig ondertussen en met het oog op de feestdagen hebben hij en 3 andere ondernemers uit de Sint Janstraat in Middelburg iets speciaals in petto.

Met het oog op de feestdagen wordt er op vrijdag 9 december een Ladiesnight georganiseerd van 19 tot 23 uur door MEER MODE, Kapsalon SOOP, restaurant Solo en kledingwinkel Ryokucha.

Deze avond zullen er vele visagisten, stylisten en kappers aanwezig zijn die je voorzien van adviezen of een nieuwe outfit, een nieuw kapsel of een spetterende make up, ook kan je je nadat je helemaal opgepimpt bent op de foto laten zetten door een Fashion fotograaf. Er vind ook een catwalkshow van Ryokucha en Sebastian den Herder plaats, waar de meest fantastische kledingstukken geshowd worden. Project Catwalk ontwerpers van het vorige seizoen ( Shari Scholte, Amel Bouazizi, Merel de Mode en Sebastian den Herder) zullen de rekken vullen met hun fantastische collecties.
Ook zullen er bijzondere vintage designerstukken worden geexposeerd en is er live muziek aanwezig.

En alsof dat nog niet genoeg is zijn er speciaal die avond leuke kortingsacties!
Zo kunt u bijvoorbeeld bij Kapsalon SOOP alleen die avond een afspraak maken om te knippen en verven voor maar €40,- .
Ryokucha Fashion heeft onder andere een hele speciale actie en demonstratie over OATshoes, de enige ecologische sneakers die je kan planten, en bloemen uit groeien!

Dit moet goed klinken voor alle fashionista’s, dus kom vrijdag 9 december met je vriendinnen, moeder of tante even langs in de Sint Janstraat om een drankje te doen, een uniek (vintage) item te scoren of je te laten adviezen over je kleding make-up en haar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s