MARNI WORDT NIEUWE GASTONTWERPER H&M

Nadat nog maar net bekend is geworden dat Versace nog een collectie gaat ontwerpen in het voorjaar voor H&M, komt H&M weer al op de proppen met hun nieuwe aanwinst wat betreft gastontwerpers, namelijk Marni. Marni is uitgegroeid tot een groot modemerk wat wereldwijd bekend is geworden door zijn mooie dessins en felle kleuren. Marni zal zoals zijn voorgangers een betaalbare collectie ontwerpen voor H&M die naar eigen zeggen binnen elk budget passen.

De vrouwencollectie zal vooral bestaan uit felgekleurde dessins, levendige kleuren en uitgesproken dessins geïnspireerd op Afrika. De silhouetten zullen gebaseerd zijn op typische Marni stukken. Een aantal voorbeelden zijn: plooirokken, jurken, 7/8 broeken en de materialen zullen variëren van zijde tot frisse katoenen popeline. Ook zal deze collectie weer een hoop accessoires omvatten zoals tassen, schoenen en sjaals.

De mannencollectie zal wat zachter zijn en is meer basic dan de vrouwencollectie. Een kleiner gebruik van dessins en vaak worden subtiele details toegevoegd zoals een contrasterend stuk of een detail in de voering. Het silhouet is gebaseerd op de moderne, relaxte man.

De collectie zal vanaf 8 maart 2012 zowel online als in geselecteerde winkels verkrijgbaar zijn.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s