WALTER VAN BEIRENDONCK IN MOMU ANTWERPEN
Vanochtend was er de mogelijkheid om Live te chatten met een van Belgie’s bekendste ontwerpers Walter van Beirendonck. Een exentrieke man met een eigen visie op mode en op de wereld. Morgen wordt in Antwerpen een tentoonstelling geopend waar zijn samenwerking met Nick Knight te zien is. De twee kenden elkaar al langer en hebben besloten hun creatieve koppen met elkaar te verenigen in dit project.

Ik kon het natuurlijk niet laten om ook even een vraag te stellen. Ik vroeg Walter wat zijn plannen voor de toekomst zijn en hij antwoordde hierop (zoals je kan zien) dat hij heel graag kostuums voor films zou willen maken. De expositie laat kleding en silhouetten zien maar ook de manier waarop Walter van Beirendonck tot zijn ideeën komt. In de expositie is een ‘Wonder Wall’ te zien waar Van Beirendonck grote foto’s, woorden, slogans en objecten laat zien van artiesten en kunstenaars waar hij van houdt.

Walter van Beirendonck’s ‘Dream the World awake’ is te zien in het Modemuseum in Antwerpen van 14 september 2011 tot 19 februari 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s